NL
Maart 14, 2020

Corona maatregelen - Campus Brugsesteenweg, Wilgenstraat, Menen en Torhout

Om de verspreiding van het Corona/COVID-19 virus tegen te gaan en de zorgverleners en patiënten in de ziekenhuizen te behoeden voor kolonisatie zijn wij genoodzaakt om over te gaan op het medisch rampenplan, zoals opgedragen door de federale overheid.

Tot 3 april wordt alle planbare zorg opgeschort. Dit wil zeggen dat alle consultaties die niet dringend zijn en ook alle operaties die niet dringend zijn uitgesteld worden naar een later tijdstip. 

Op iedere polikliniek (Brugsesteenweg, Wilgenstraat, Menen, Torhout) wordt er een arts voorzien voor dringende consultaties. De spoedopnames in Roeselare, Menen en Torhout blijven uiteraard toegankelijk bij ongevallen/breuken...

Concreet

- u staat gepland voor een operatie vóór 3 april: u zal telefonisch gecontacteerd worden door ons secretariaat en hoeft verder niets te doen.

- u staat gepland voor een consultatie vóór 3 april: kom niet naar het ziekenhuis, u hoeft uw consultatie niet af te bellen. Uitzondering: gipsconsultaties en wondcontroles gaan door zoals gepland, tenzij u opgebeld wordt door ons secretariaat.

- teleconsultaties: vanaf maandag 23 maart kunnen telefonische consultaties aangevraagd worden op ons secretariaat. Het secretariaat geeft u een dag en uur mee waarop u zal opgebeld worden door de arts. Zonodig, en indien mogelijk, kan er overgeschakeld naar een Skype-/videocall. Een teleconsultatie wordt best telefonisch aangevraagd op ons secretariaat: tijdens weekdagen doorlopend bereikbaar van 8u30 tot 16u30 op het nummer: 051/23 64 06.

Veel succes, keep safe en blijf gezond. We stand together.

Corona maatregelen - Campus Brugsesteenweg, Wilgenstraat, Menen en Torhout