NL

Behandeling van rugproblemen bij Orthopedie Roeselare

In de rug-kliniek worden zowel de klachten van hals en rug behandeld, in nauwe samenwerking met de diensten fysiotherapie en het multidisciplinaire pijncentrum. Maak een afspraak.

Wervelzuil

Heeft u klachten, afwijkingen of pijn aan uw rug? Laat hier zeker naar kijken door onze rug-specialisten. Binnen ons orthopedisch team vind u alle expertise voor scoliose, hernia, slijtage van de rug en andere aandoeningen.


Mogelijke rugklachten zijn dus: hals naar arm- brachialgie en rug naar been - ischialgie. Voor de behandeling van aandoeningen van de wervelzuil kan u bij Orthopedie Roeselare terecht. Kom langs voor een consultatie of ingreep bij één van onze ervaren artsen.

Laatste Nieuws

Basisprincipes van osteosynthese en botgenezing: training voor onze operatieverpleegkundigen

Februari 14, 2019
Dr. van Dijk heeft samen met Dr. De Roo en Dr. Devlies op dinsdag 12/02/2019 een bijscholing gegeven aan operatieverpleegkundigen over botgenezing en trauma volgens de ‘AO principes’. Hiervoor waren 40 enthousiaste verpleegkundigen uit de verschillende afdelingen van AZ Delta ingeschreven. Dit is het 1ste deel van in totaal 4 trainingsmodules…

Binnenkort een operatie?

Download gratis de Orthopedie Roeselare app. Je krijgt er veel handige informatie… op het juiste moment!