NL

Behandeling van rugproblemen bij Orthopedie Roeselare

In de rug-kliniek worden zowel de klachten van hals en rug behandeld, in nauwe samenwerking met de diensten fysiotherapie en het multidisciplinaire pijncentrum. Maak een afspraak.

Wervelzuil

Heeft u klachten, afwijkingen of pijn aan uw rug? Laat hier zeker naar kijken door onze rug-specialisten. Binnen ons orthopedisch team vind u alle expertise voor scoliose, hernia, slijtage van de rug en andere aandoeningen.


Mogelijke rugklachten zijn dus: hals naar arm- brachialgie en rug naar been - ischialgie. Voor de behandeling van aandoeningen van de wervelzuil kan u bij Orthopedie Roeselare terecht. Kom langs voor een consultatie of ingreep bij één van onze ervaren artsen.

Laatste Nieuws

Week van de Beweging

Oktober 10, 2018
De dienst Orthopedie Roeselare organiseerde van maandag 24 september tot en met donderdag 27 september terug de “Week van de Beweging”. Tijdens deze week waren er verschillende activiteiten in en rond het ziekenhuis met als thema beweging. Voor de verschillende sessies schreven meer dan 700 kinesisten, huisartsen en verpleegkundigen zich…

Binnenkort een operatie?

Download gratis de Orthopedie Roeselare app. Je krijgt er veel handige informatie… op het juiste moment!