NL

Behandeling van klachten aan voet en enkel bij Orthopedie Roeselare

De voet-en-enkel-kliniek ontfermt zich over de behandeling van klachten aan voet en enkel, op maat van de patiënt. Maak een afspraak.

Voet & Enkel

Heeft u klachten, afwijkingen of pijn aan voet of enkel? Kom dan langs voor een consultatie bij Orthopedie Roeselare. Drie specialisten met doorgedreven kennis en skills onderzoeken wat de oorzaak is van uw voetprobleem.

Mogelijke diagnoses of oorzaken van klachten aan voet of enkel zijn: hallux valgus, een hamerteen, problemen met de achillespees, hielspoor of artrose. Voor de behandeling van aandoeningen van voet en enkel kan u dus bij Orthopedie Roeselare terecht. Kom langs voor een consultatie of ingreep bij één van onze gespecialiseerde artsen.

Laatste Nieuws

Studie Dr. Decramer gepresenteerd op internationaal congres

December 21, 2018
Dr. Dennis Brouwers (voormalig assistent Orthopedie AZ Delta) heeft op het internationaal handcongres in Frankrijk een presentatie gegeven over een studie die hij samen met Dr. Decramer en Dr. Noyez heeft gedaan. Deze studie beschreef de resultaten van een scaphoïdectomie (wegname van 1 van de 8 handwortelbeentjes) ten gevolge van STT-artrose…

Binnenkort een operatie?

Download gratis de Orthopedie Roeselare app. Je krijgt er veel handige informatie… op het juiste moment!

Zorgpad Hallux Valgus