NL

Behandeling van klachten van de knie bij Orthopedie Roeselare

De artsen in de knie-kliniek staan klaar voor de behandeling van uw knieklacht, zowel orthopedisch met kinesitherapie als operatief met knieprothese of een kijkoperatie. Maak een afspraak.

Knie

Bij de knie-kliniek is het stellen van een accurate diagnose van essentieel belang. Het orthopedisch team behandelt zowel chronische klachten als specifieke sportletsels aan de knie. Alle klachten en afwijkingen aan de knie worden met state-of-the-art behandeld.

Van kinesitherapie tot een kijkoperatie of het plaatsen van een volledige of halve knieprothese. Ook het herstellen van de kruisbanden is iets dat dagelijks in het dagziekenhuis wordt uitgevoerd. Een snelle revalidatie is bij Orthopedie Roeselare van groot belang.

Mogelijke diagnoses of oorzaken van knieklachten zijn problemen aan meniscus, kraakbeen of kruisbanden, een pijnlijke knieschijf of artrose. Kom langs voor een consultatie of ingreep bij één van onze artsen.

Laatste Nieuws

Week van de Beweging

Oktober 10, 2018
De dienst Orthopedie Roeselare organiseerde van maandag 24 september tot en met donderdag 27 september terug de “Week van de Beweging”. Tijdens deze week waren er verschillende activiteiten in en rond het ziekenhuis met als thema beweging. Voor de verschillende sessies schreven meer dan 700 kinesisten, huisartsen en verpleegkundigen zich…

Binnenkort een operatie?

Download gratis de Orthopedie Roeselare app. Je krijgt er veel handige informatie… op het juiste moment!

Zorgpad Knieprothese