NL

Behandeling van klachten van de knie bij Orthopedie Roeselare

De artsen in de knie-kliniek staan klaar voor de behandeling van uw knieklacht, zowel orthopedisch met kinesitherapie als operatief met knieprothese of een kijkoperatie. Maak een afspraak.

Knie

Bij de knie-kliniek is het stellen van een accurate diagnose van essentieel belang. Het orthopedisch team behandelt zowel chronische klachten als specifieke sportletsels aan de knie. Alle klachten en afwijkingen aan de knie worden met state-of-the-art behandeld.

Van kinesitherapie tot een kijkoperatie of het plaatsen van een volledige of halve knieprothese. Ook het herstellen van de kruisbanden is iets dat dagelijks in het dagziekenhuis wordt uitgevoerd. Een snelle revalidatie is bij Orthopedie Roeselare van groot belang.

Mogelijke diagnoses of oorzaken van knieklachten zijn problemen aan meniscus, kraakbeen of kruisbanden, een pijnlijke knieschijf of artrose. Kom langs voor een consultatie of ingreep bij één van onze artsen.

Laatste Nieuws

Basisprincipes van osteosynthese en botgenezing: training voor onze operatieverpleegkundigen

Februari 14, 2019
Dr. van Dijk heeft samen met Dr. De Roo en Dr. Devlies op dinsdag 12/02/2019 een bijscholing gegeven aan operatieverpleegkundigen over botgenezing en trauma volgens de ‘AO principes’. Hiervoor waren 40 enthousiaste verpleegkundigen uit de verschillende afdelingen van AZ Delta ingeschreven. Dit is het 1ste deel van in totaal 4 trainingsmodules…

Binnenkort een operatie?

Download gratis de Orthopedie Roeselare app. Je krijgt er veel handige informatie… op het juiste moment!

Zorgpad Knieprothese