NL

Behandeling van heupaandoeningen bij Orthopedie Roeselare

In de heup-kliniek wordt elke heupklacht op maat van de patiënt behandeld, zowel conservatief als chirurgisch: heupprothese of heupartroscopie. Maak een afspraak.

Heup

De heup-kliniek van Orthopedie Roeselare biedt een uitgebreide expertise waardoor alle klachten en afwijkingen aan de heup met zorg worden behandeld. Na onderzoek en diagnose van het probleem aan het heupgewricht wordt een behandeling op maat van de patiënt voorgesteld. Van specifieke kinesitherapie tot een kijkoperatie of het plaatsen van een heupprothese. De behandelingstechnieken die onze artsen toepassen zijn sterk verfijnd en resultaatgericht.

Mogelijke diagnoses of oorzaken van heupklachten zijn artrose, dysplasie, avasculaire necrose of impingment. Kom langs voor een consultatie bij één van onze artsen.

Laatste Nieuws

Week van de Beweging

Oktober 10, 2018
De dienst Orthopedie Roeselare organiseerde van maandag 24 september tot en met donderdag 27 september terug de “Week van de Beweging”. Tijdens deze week waren er verschillende activiteiten in en rond het ziekenhuis met als thema beweging. Voor de verschillende sessies schreven meer dan 700 kinesisten, huisartsen en verpleegkundigen zich…

Binnenkort een operatie?

Download gratis de Orthopedie Roeselare app. Je krijgt er veel handige informatie… op het juiste moment!

Zorgpad Heupprothese