Behandeling van heupaandoeningen bij Orthopedie Roeselare

In de heup-kliniek wordt elke heupklacht op maat van de patiënt behandeld, zowel conservatief als chirurgisch: heupprothese of heupartroscopie. Maak een afspraak.

Heup

De heup-kliniek van Orthopedie Roeselare biedt een uitgebreide expertise waardoor alle klachten en afwijkingen aan de heup met zorg worden behandeld. Na onderzoek en diagnose van het probleem aan het heupgewricht wordt een behandeling op maat van de patiënt voorgesteld. Van specifieke kinesitherapie tot een kijkoperatie of het plaatsen van een heupprothese. De behandelingstechnieken die onze artsen toepassen zijn sterk verfijnd en resultaatgericht.

Mogelijke diagnoses of oorzaken van heupklachten zijn artrose, dysplasie, avasculaire necrose of impingment. Kom langs voor een consultatie bij één van onze artsen.

Laatste Nieuws

Amerikaans wetenschappelijk tijdschrift publiceert artikel van Dr. Philip Winnock de Grave over unicondylaire knieprothese

Augustus 10, 2018
Het artikel “Outcomes of a fixed-bearing, medial, cemented unicondylar knee arthroplasty design: survival analysis and functional score of 460 cases” door Dr. Philip Winnock de Grave werd gepubliceerd in The Journal of Arthroplasty. Het artikel kwam tot stand na onderzoek over unicondylaire knieprothese door de dienst Orthopedie…

Binnenkort een operatie?

Download gratis de Orthopedie Roeselare app. Je krijgt er veel handige informatie… op het juiste moment!

Zorgpad Heupprothese