NL

Behandeling van heupaandoeningen bij Orthopedie Roeselare

In de heup-kliniek wordt elke heupklacht op maat van de patiënt behandeld, zowel conservatief als chirurgisch: heupprothese of heupartroscopie. Maak een afspraak.

Heup

De heup-kliniek van Orthopedie Roeselare biedt een uitgebreide expertise waardoor alle klachten en afwijkingen aan de heup met zorg worden behandeld. Na onderzoek en diagnose van het probleem aan het heupgewricht wordt een behandeling op maat van de patiënt voorgesteld. Van specifieke kinesitherapie tot een kijkoperatie of het plaatsen van een heupprothese. De behandelingstechnieken die onze artsen toepassen zijn sterk verfijnd en resultaatgericht.

Mogelijke diagnoses of oorzaken van heupklachten zijn artrose, dysplasie, avasculaire necrose of impingment. Kom langs voor een consultatie bij één van onze artsen.

Laatste Nieuws

Basisprincipes van osteosynthese en botgenezing: training voor onze operatieverpleegkundigen

Februari 14, 2019
Dr. van Dijk heeft samen met Dr. De Roo en Dr. Devlies op dinsdag 12/02/2019 een bijscholing gegeven aan operatieverpleegkundigen over botgenezing en trauma volgens de ‘AO principes’. Hiervoor waren 40 enthousiaste verpleegkundigen uit de verschillende afdelingen van AZ Delta ingeschreven. Dit is het 1ste deel van in totaal 4 trainingsmodules…

Binnenkort een operatie?

Download gratis de Orthopedie Roeselare app. Je krijgt er veel handige informatie… op het juiste moment!

Zorgpad Heupprothese